Selecteer een pagina


RAVI ZIT GRAAG HOOG

Misschien dat voor anderen deze silver Britjes (Ravi & Luna en mijn eigen Pippa) op elkaar lijken, maar na een weekje hou ik ze ook van achter gezien toch wel uit elkaar. Behalve dat ze elk hun eigen gewoontes en geluid hebben is ook de tekening van de vacht verschillend. In eerste instantie zat deze jongen van onder een stoel naar mij te kijken, inmiddels kijkt hij liever op mij neer. Een favoriet plekje is op de verlichting boven het aanrecht. Wanneer hij hoog zit is het inmiddels gelijk minder eng als ik naar hem toe kom. Mag ik ook gewoon aaien en het samen spelen durft hij ook. Zolang ik hem maar niet met twee handen tegelijk aanraak loopt hij niet meer van me weg.

Hij mag door het hele huis en is graag in de slaapkamer. Denk dat hij ’s nachts een plekje op of misschien wel ín bed heeft. Na het eten en spelen springt hij op het bed en begint te trekken aan de sprei bij het hoofdeinde. Eerst met het linkerpootje en als dat niet lukt dan met ’t rechter. Dat lukt natuurlijk net zo min want hij staat zelf nog met zijn achterpoten op die sprei. Het trekken wordt graven en hij miewt eens ontevreden. Het lukt helemaal niet en als zus Luna komt kijken kan ze een grauw krijgen.

Hij laat zich afleiden door mee te spelen met een balletje. Onder het bed door, tegen de kast en dan de kamer uit de trap af. Ik hoor de bal drie keer op de trap stuiten en Ravi’s dribbeltje er achteraan. Voor terugkomen kan ik lang wachten, zie hem dit balletje niet in zijn bek weer naar boven nemen. Haha! Ik dus ook naar beneden. De bal gooi ik de trap weer op en nu gaan er drie achteraan. Weer in de slaapkamer spelen ze even met z’n drietjes en dan herinnert hij zich dat ie naar bed wilde. Op het nachtkastje blijft hij naar mij kijken, maar hij zal toch echt moeten wachten tot er weer een baasje gaat slapen.

Hij kwam ook niet meer mee naar beneden toen ik vertrok, wie weet is het ‘m zelf toch nog gelukt.

Facebook
Facebook
Google+
Twitter
Pinterest
Pinterest